10 aug. 2021, Autor:

Știm cât de tare îți dorești o vacanță. Știm cu câtă atenție o plănuiești, cu câtă nerăbdare aștepți să te relaxezi la cazarea aleasă, pe balconul cu vedere la mare sau la munte. Însă mai știm și cât de important e să ajungi în siguranță, ca să nu ai parte de o altă vedere: cea din spital. Cum știm asta? Statisticile o spun: lunile de vară sunt cele mai periculoase, pentru că au loc cele mai multe accidente rutiere grave. Cauza principală? VITEZA NEADAPTATĂ LA CONDIȚIILE de drum sau mai bine zis…

 

NERĂBDAREA cu care vrei să ajungi în vacanță

AGRESIVITATEA atunci când ești în trafic intens

NEVOIA DE ADRENALINĂ pe care o poți satisface și într-un mediu controlat și sigur

GRABA inconștientă către destinație

IGNORAREA regulilor care pot salva viața ta, a familiei tale și a prietenilor tăi.

 

La OLX credem în importanța siguranței rutiere, în reguli și respectarea lor pentru binele tuturor, așa că ne-am alăturat inițiativei Poliției Române Rutiere de a crea o campanie de conștientizare a riscului vitezei excesive: VEDERE DIN SPITAL.

Împreună ne dorim să îți reamintim cât de important e să ajungi la destinație, respectiv cazare, chiar înainte să pleci. Să conștientizezi importanța prudenței pentru a te proteja pe tine și toți participanții în trafic. Acele minute pe care le câștigi în detrimentul siguranței tale și a celor dragi devin irelevante dacă le trăiești în spital…așa că NU ACCELERA SPRE VACANȚĂ! Asigură-te că ajungi în camera de la cazare, nu în salonul de spital, și te bucuri de vederea mult căutată.